Plaća od 45.000 kuna može biti vaša!

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2019. u 14:20
Foto: Getty Images

Mjesečna primanja iznose 6.000 eura.

Johnson Controls ima raspisan natječaj na poziciji: OTC Director (Order to Cash, Credit & Collections, AR) (m/ž) u Bratislavi, u Slovačkoj.

Na ovoj ćete poziciji preuzeti punu odgovornost za pravodobno i točno izvještavanje o financijskim rezultatima i ostvarivanju godišnjih financijskih ciljeva. Postavit ćete strukturu koja će podržavati tekuće aktivnosti, upravljat ćete, motivirati i razvijati članove svoga tima. Od vas se, također, očekuje kontinuirano poboljšanje kvalitete odjela za financijsko izvještavanje i kontrolno okruženje. Traži se osoba koja ima završen preddiplomski ili diplomski studij (master) iz traženog područja, iskustvo rada u ogromnoj korporaciji te 5-10 godina iskustva na poziciji visokog menadžementa.

Mjesečna primanja iznose 6.000 eura odnosno 45.000 kn! Stoga, provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput voditelja poslovnice (m/ž), Senior Sales Assistanta (m/ž), medicinske sestre (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close