Pala stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, odgođene prijave

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2021. u 10:17
Foto: Screenshot/fzoeu

Ovim se putem ispričavamo svim zainteresiranim građanima radi nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila.

Stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od jutros je u padu i ne radi. Korisnici se ne mogu ulogirati u svoje korisnički račune, niti poslati prigovor.

Slijedom tog događaja, Fond se oglasio hitnim priopćenjem.

“Nakon što je 14.10. od 9 h trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan.

Ovim se putem ispričavamo svim zainteresiranim građanima radi nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila.

Zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera uslijed kojih je došlo do poteškoća u radu sustava ePrijave.

Zaprimanje prijava na Javni poziv se privremeno odgađa te ćemo o novom datumu zaprimanja obavijestiti javnost u najkraćem mogućem roku. Svi građani zainteresirani za ovaj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje”, napisali su.

Komentirajte prvi

New Report

Close