Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Pada i proizvodnja luka i mrkve

Autor: Jolanda Rak Šajn/VL
30. rujan 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Simpozij obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja.

Teško je reći kojega povrća proizvodimo dovoljno, pada čak i proizvodnja luka i mrkve.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

No, hrvatski proizvođači, da bi bili uspješniji, moraju biti organiziraniji, suvremenijih tehnologija i niže cijene rada, kazao je prof. dr. sc. Josip Borošić sa zagrebačkog Agronomskog fakulteta, domaćina 6. balkanskog simpozija o povrću i krumpiru pod pokroviteljstvom ISHS-a. Simpozij obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja kako bi se poboljšala suradnja među istraživačima i proizvođačima.

Teško je reći kojega povrća proizvodimo dovoljno, pada čak i proizvodnja luka i mrkve.

No, hrvatski proizvođači, da bi bili uspješniji, moraju biti organiziraniji, suvremenijih tehnologija i niže cijene rada, kazao je prof. dr. sc. Josip Borošić sa zagrebačkog Agronomskog fakulteta, domaćina 6. balkanskog simpozija o povrću i krumpiru pod pokroviteljstvom ISHS-a. Simpozij obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja kako bi se poboljšala suradnja među istraživačima i proizvođačima.

Autor: Jolanda Rak Šajn/VL
30. rujan 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close