Ovo je najtraženiji hrvatski kamp, ali i drugi najtraženiji na razini Europe

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2023. u 12:07
Foto: Unsplash

Rezultati su to istraživanja ADAC-ovog portala za ljubitelje kampiranja.

Camping Park Umag najtraženiji je hrvatski kamp na portalu Pincamp (ADAC) drugu godinu za redom! Rezultati su to istraživanja ADAC-ovog portala za ljubitelje kampiranja, piše Novi list. 

Tako je kamp Caming Park Umag najbolje rangirani hrvatski kamp odnosno drugi po redu najtraženiji europski kamp. Camping Savudrija također se nalazi na listi 25 najboljih kampova i to na 22. mjestu.

Osim što zadovoljavaju stroge ADAC kriterije, kampovi Plave Lagune smješteni su na sjajnim lokacijama uz samo more duž sjeverozapadne Istre, na porečkoj i umaškoj obali.

Gostima nude od opuštenog odmora u šatorima do luksuznih mobilnih kućica na uređenim parcelama sa svim potrebnim priključcima. Kampovi nude mnogobrojna igrališta, sportske i druge zabavne sadržaje za obitelji i aktivan odmor.

Plava Laguna u proteklih je nekoliko godina značajno uložila u povećanje kvalitete brenda Istra Camping i usluga u kampovima.

I ove se godine nastavio investicijski ciklus te je uloženo u nove smještajne kapacitete kako u destinaciji Poreč, tako i u destinaciji Umag, kao i u dodatne sadržaje kao što su moderni sanitarni čvorovi, dječja igrališta i animacijski klubovi za djecu, sportska infrastruktura.

U posljednjih nekoliko godina mnogo je uloženo u digitalizaciju poslovnih procesa, kako bi boravak gostiju u našim kampovima bio što ugodniji i jednostavniji – od on line check in-a, self check in – a, m guest aplikacije. Također, iz godine u godinu podižu se standardi kvalitete, zabavnih programa, evenata, te samog smještaja.

Intenzivni ciklus ulaganja u kampove Plave Lagune nastavlja se do kraja 2023. te u 2024. godini.

Komentirajte prvi

New Report

Close