Ovo je 50 najboljih majstora u Hrvatskoj: Je li vaš među njima?

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2023. u 10:41
Foto: Unsplash

Klijenti Trebam.hr ocijenili su u prošloj godini više od 5000 obrtnika i ponuđača usluga.

Korisnici Trebam.hr izabrali su već sedmi put zaredom najbolje hrvatske majstore i poduzeća za dom i posao.

Slanjem besplatnog upita na Trebam.hr oni koji traže usluge brzo dobivaju više ponuda različitih izvođača koje mogu usporediti i odabrati najbolju, a nakon što je posao završen klijent ocijenjuje odabranog izvođača od 1 do 5. Trebam.hr potom objavljuje sve ocjene na javno dostupnoj prezentacijskoj stranici izvođača. Najbolje ocijenjeni svake godine dobivaju nagradu “Odabir klijenata”, a najboljih 50 još dodatno nagradu Top 50.

Klijenti Trebam.hr ocijenili su u prošloj godini više od 5000 obrtnika i ponuđača usluga. Ocjene su skupljene na jednom mjestu, tako da si tražitelji usluga mogu brzo stvoriti sliku o tome što mogu očekivati od izvođača i time si značajno olakšati odluku.

Tko su najbolji arhitekti, električari, vodoinstalateri, soboslikari, dobavljači prozora, vrata, knjigovođe, servisi za čišćenje i druga poduzeća za dom i posao u Hrvatskoj pogledajte ovdje.

Na Trebam.hr podijelili su 384 certifikata “Odabir klijenata 2022.” za prošlu godinu, a 50 najboljih dobilo je plaketu “Top 50” i to po kategorijama.

Komentirajte prvi

New Report

Close