Orepić otkrio kako će izgledati nove tablice

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2016. u 08:38
Foto: Screenshot / NOVA TV

Za odlazak u inozemstvo uz tablicu je potrebno istaknuti naljepnicu sa zemljom pripadnosti.

Napokon je poznat izgled novih registarskih tablica. Novi ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić odlučio se, za kako kaže, najjednostavnije i najjeftinije rješenje, javlja NOVA TV.

'Ostat će stare, stavit ćemo samo na onaj prazni dio pločice zastavu europske unije i to je to. U ovom trenutku izlagat se bilo kakvom troškovima i državni proračun, a i pojedince nema smisla', ističe ministar Orepić.

Nove tablice na plavoj će podlozi imati grb Unije, uz natpis HR. Vlasnici starih neće morati kupiti nove. Za odlazak u inozemstvo uz tablicu je potrebno istaknuti naljepnicu sa zemljom pripadnosti.

Zbog štednje se odustalo i od mogućnosti da više gradova ima vlastitu oznaku, a unatoč najavama nećete moći ni živjeti u jednom, a imati tablicu drugog grada. Uzevši u obzir nabavu materijala i razdoblje potrebno za testiranje, očekuje se kako bi nove tablice na cestu mogle početkom lipnja.

Komentari (7)
Pogledajte sve

Čuj, neobdareni se uvijek jave na temi nacionalizma i lovačkog odstrela. I to balavci koji su madturbirali dok sam ih ja sa suborcima branio u rovu. Sada me oni tjeraju za beograd , a ja se pitam gdje su bili oni i njihovi roditelji tada? Na brod i pravac italija i kanada. Klasika. Zamjena teza. Mala kita uvijek ispliva van.

Evo , Delboy…ove primitivne HDZ-ovske muškarčine … danas su opet pokazale svoj nivo , tj.mentalni
kolaps……. ne moreš ti s njima ništa….za njega je baba, baba..i kvit…a svaka koja gleda
pravog muškarca, kurvetina….i partizanka / to je politički isto,/.

Mozes skupa s njom u beograd na k.aranje, posjetite titov grob i pevajte ko nas bre zavadi.


Partizanka miami 8 mart ti je preko drine, mi u hrvatskoj treci mjesec zovemo ozujak.

koji si ti de-bil, toga nema nigdje. pa mart je međunarodni naziv: march, marz, mart, marzo – svi jezici imaju slično….pogledaj svoje postove na drugim temama, sve ti vrvi srbizmima. prema tome, zadnji si koji se ima što javljati. radije joj čestitaj osmi mart , naravno ako si muškarac a ne još jedan u nizu naših domaćih faca i frajera zahvaljujući kojima žene idu u beograd na ka.ranje.

New Report

Close