Opatijci uvode Menadžment kamping resorta

Autor: Poslovni.hr , 28. prosinac 2016. u 21:59
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Fakultet za menadžment i ugostiteljstvo ponudio program za svladavanje specifičnih znanja iz područja kamping usluge.

Opatijski Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prvi u Hrvatskoj početkom 2017. uvodi obrazovni program za kamping menadžment, u sklopu kojeg će polaznici svladavati specifična znanja iz područja suvremene kamping usluge.

Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji je pod nazivom Menadžment kamping resorta službeno potvrdio Senat Sveučilišta u Rijeci. Opatijski fakultet prima prijave do 5. veljače 2017. Krajem veljače slijede predavanja, terenska nastava u kampu i ispit iz programa krajem travnja. Polaznici će po završetku programa dobiti odgovarajući certifikat. S Fakulteta napominju da se mogu prijaviti svi koji su završili bilo koju srednju školu, uz uvjet barem jedne godine rada u ugostiteljstvu.

“Program smo uveli slijedom globalnih turističkih trendova koji sve više teže transformaciji u kamping resorte. Vjerujemo da će stečena znanja i kompetencije polaznika pridonijeti razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje važna konkurentska prednost hrvatske kamping usluge na Mediteranu”, poručuju s opatijskog fakulteta.

Nastavu će uz profesore fakulteta izvoditi brojni drugi predavači s dugogodišnjim praktičnim iskustvom iz uglednih turističkih tvrtki koje u svom portfelju imaju najbolje kamping resorte. “Cilj je da se kroz program nauči razumjeti osnove kamping menadžmenta i organizacije kamping turizma, pratiti poslovanje kampova, osnove kamping marketinga i prodaje kamping usluge, sudjelovati u provođenju standardnih operacija pojedinih odjela, komunicirati i razumjeti osnove menadžmenta doživljaja te provoditi postupke menadžmenta održavanja, sigurnosti te održivog razvoja kampa”, ističe Josipa Cvelić Bonifačić, inicijatorica i voditeljica programa.

Komentirajte prvi

New Report

Close