Oni su lockdown iskoristili za novi uzlet, kako vam se sviđa prvi zajednički nastup ove hrvatske regije?

Autor: Marija Crnjak , 05. lipanj 2020. u 15:23
Foto: Press

Na novoj web platformi zajednički se predstavljaju najjači turistički aduti pet županija.

Osjeti, okusi, upoznaj, tri su ključne poruke nove digitalne platforme Slavonia.travel na kojoj se po prvi put na jednom mjestu turistima i posjetiteljima predstavlja cijela Slavonija. Novu komunikacijsku strategiju na temelju Strateškog marketing plana koji je napravio Insstitut za turizam, u suradnji s turističkim zajednicama pet slavonskih županija osmislila je agencija S.T.A.R. Digital, a projekt je u cijelosti osmišljen u koronavirus lockdownu.

Kako su na današnjem predstavljanju u Zagrebu istaknuli suradnici na projektu, cilj platforme je na jednom mjestu dobiti sve informacije o regiji koju zajednički predstavlja pet županijskih turističkih zajednica, i to predstavlja početnu točku za buduću promociju na globalnom tržištu. Za početak, Slavonija će se predstavljati domaćim gostima, koji već sada čine oko 90 posto turističkog prometa u Slavoniji, koja svojim sadržajima ima velik potencijal za turistički promet, pogotovo u današnjim okolnostima. Slavonija je pravi izbor za sve one koji žele putovati u vremenima u kojima se vodi računa o budžetu i još se uvijek pazi na socijalnu distancu, no s druge stane želi se uživati u slobodi koju putovanja pružaju, istaknula je Rujana Bušić Srpak, koordinatorica klastera Slavonija i direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije.

Na novoj web platformi zajednički se predstavljaju najjači turistički aduti pet županija, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske. Kako je pojasnila Monika Mrkonjić iz S.T.A.R. Digitala, kroz tri poruke na jednostavan i neposredan način predstavljaju se ključni proizvodi i atrakcije Slavonije, od kulena, vina i rakije, preko šuma i parkova, do bećarca i šokačkog kola.

Kako se predstavlja Slavonija, pogledajte na linku  https://slavonia.travel/slavonija-puna-neispricanih-prica/hr/

Komentirajte prvi

New Report

Close