Ogorčena gošća: Čašu vode naplatili su šest kuna, odgovor slastičarnice još više razljutio ljude

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2021. u 09:59
Foto: Borna Filic/PIXSELL

U raspravu su se uključili mnogi Zadrani koji su bili iznenađeni ovom novom uslugom, a javili su se i iz slastičarnice.

Neugodno iskustvo doživjela je jedna Zadranka u slastičarnici na poluotoku kada su njezinoj majci čašu vode naplatili šest kuna.

Naime, iako njezina majka nije naručila vodu u boci već onu iz slavine, na računu joj je bilo ispisano kako će vodu uz sladoled morati platiti, piše portal 057info.

“Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite capuccino s čašom vode, jer vam od sada deci vode, navodno filtrirane ili kakve god, naplaćuju po dvije kune. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu… Pa nema više ni besplatne vode uz kave”, komentirala je ogorčena Zadranka.

U raspravu su se uključili mnogi Zadrani koji su bili iznenađeni ovom novom uslugom, a javili su se i iz slastičarnice:

“Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje.

No, odgovor nije zadovoljio Zadrane.

“U redu bi bilo pitati prilikom narudžbe želi li gost običnu ili tu ‘filtriranu’. Dovoditi gosta pred gotov čin je krajnje neprofesionalno”, komentirao je jedan Zadranin.

Komentirajte prvi

New Report

Close