Oglasila se režiserka ismijanog Josipovićevog spota

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2015. u 09:21
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Na dan snimanja Josipović je obećao da će snimiti spot koji će biti nekonvencionalan i otkačen, kakav hrvatska publika dosad nije vidjela.

Naš spot je koštao nula kuna, a dobro smo se zabavili snimajući ga, kaže redateljica Irena Škorić.

Dvije verzije predizbornog spota Naprijed Hrvatska! Progresivni savez Ive Josipovića u nedjelju je u samo nekoliko sati od emitiranja obasut pogrdama gledatelja i proglašen parodijom, trashom na razini Žikine dinastije, nedostojnim bivšeg predsjednika i sveučilišnog profesora. Nakon samo nekoliko sati nestao je iz virtualnog prostora da bi opet uskrsnuo, ali uz onemogućene komentare.

Namjerno pretjerivanje

Irena Škorić, autorica spota s diplomom redateljice i članica predsjedništva Josipovićeve stranke, suočena s kritikama brani se tvrdnjom kako je upravo težila trashu: “Ovaj antispot snimljen je u ‘camp stilu’, što je svjesni trash i namjerno pretjerivanje radi postizanja željenog efekta, tj. privlačenja pozornosti. Naš antispot je očito uspio. Probili smo medijsku blokadu kojoj smo bili izloženi i izazvali buru na internetu. U dan i pol na internetu i po portalima vidjelo nas je više od 300.000 ljudi”.

Na dan snimanja Josipović je obećao da će snimiti spot koji će biti nekonvencionalan i otkačen, kakav hrvatska publika dosad nije vidjela, i pohvalio se kako će troškovi biti zanemarivi.

Besmisleni trošak

Ili, kako to tumači Irena Škorić: “Željeli smo pokazati da je besmisleno trošiti milijune na spotove koji su, uglavnom, svi isti. Zato naš spot košta nula kuna. Zapravo, platili smo jedino studio, i to 1500 kuna. Svi ispred, ali i iza kamere naše su članice i članovi ili simpatizeri. Atmosfera je bila odlična i dobro smo se zabavili, piše Jutarnji list. Glavni spot nosi poruku optimizma s puno mladih, novih ljudi ozarenih lica koji optimističnim zvukom kamenčića upozoravaju na sebe, nove sudionike političke scene.

 

Komentari (9)
Pogledajte sve

Tko je ZAMPio, ZAMPio je!

Zar nije mogao pokazati srednji prst i koji prsten ima (recimo sa sloganom)? To bi bilo puno zanimljivije.

kolko nisko je covjek spreman pasti za placu od 20 000 kn. bljak


očekivao sam nešto puno originalnije od ive s dobrog puta, onako nešto sa zmijama, kako ga napadaju, ušle mu u sve stanove, a on izvlači ZAMP-ovu knjižicu i maše, rastjeruje ih svirkom na klaviru, uz povik NAPRIJED DRUGOVI

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_palacg][emo_palacg]

New Report

Close