Odlazak HUP-ove direktorice za odnose s članstvom

Autor: Mladen Miletić , 02. travanj 2024. u 07:00
Milka Kosanović/R. Mavar

Kroz svoj rad obnašala je i ulogu direktorice granskih udruga HUP – Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede te HUP – Udruge proizvođača lijekova.

Milka Kosanović, dugogodišnja direktorica odnosa s članstvom Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), napušta svoju poziciju kako bi se upustila u nove izazove u karijeri.

Kroz svoj rad obnašala je i ulogu direktorice granskih udruga HUP – Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede te HUP – Udruge proizvođača lijekova.

“Kroz godine provedene u HUP-u stekla sam veliko iskustvo i radujem se primjeni vještina i znanja u budućim projektima”, naglasila je Milka Kosanović koja nastavlja karijeru u farmaceutskoj industriji te će biti zadužena za lokalno vodstvo udruge EMVO (European Medicines Verification Organisation).

“Izuzetno cijenimo doprinos kolegice Kosanović tijekom njezinog mandata u HUP-u, te joj želimo zahvaliti za sve što je učinila za unapređenje udruge i njezinog članstva.

Njezin profesionalizam i posvećenost bili su iznimno važni za uspjeh naših aktivnosti, posebno u sektorima prehrambene industrije, poljoprivrede i farmaceutske industrije”, izjavila je Irena Weber, glavna direktorica HUP-a dok je predsjednik Mihael Furjan istaknuo: “Milka je bila ključna figura u razvoju našeg djelovanja u farmaceutskom sektoru, a njezin odlazak neće umanjiti našu posvećenost tom važnom području. Upravo suprotno”

Komentirajte prvi

New Report

Close