Od danas zatvoreno popularno parkiralište s oko 450 mjesta u centru Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 08. travanj 2024. u 10:14
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Javno parkiralište Paromlin zatvoreno je danas zbog izgradnje Gradske knjižnice Grada Zagreba i društveno-kulturnog centra Paromlin. 85 milijuna eura težak projekt predstavljat će najveće pojedinačno kapitalno ulaganje u Tomaševićevom mandatu.

Parkiralište Paromlin s oko 450 mjesta nalazilo se u IV.2 zoni naplate parkiranja. Iz Zagrebačkog holdinga su korisnike tog parkirališta uputili na korištenje parkirališta Zagrebački velesajam – istok, koje je sanirano i od 5. travnja se ne naplaćuje, prenosi Index.

Napomenuli su kako je parkiralište Zagrebački velesajam – istok povezano s Glavnim kolodvorom Zagreb redovnim autobusnim linijama javnog gradskog prijevoza.

Podsjetili su i kako korisnici mogu brzo i jednostavno pronaći najbolju opciju za dolazak na željeno odredište putem javnog gradskog prijevoza koristeći aplikaciju Planiranje putovanja dostupnu na web stranici: https://www.zet.hr/.

Do kraja godine planira se parking s oko 380 mjesta na prostoru Gredelja, a u konačnici parking na tom području će se riješiti podzemnom garažom s oko 330 mjesta na prostoru novog kompleksa.

Komentirajte prvi

New Report

Close