Velika većina trgovina danas ne radi osim nekoliko dućana i pekara, evo popisa

Autor: Poslovni.hr , 15. kolovoz 2023. u 08:28
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Mnoge od trgovina koje u utorak neće raditi pozvale su svoje kupce da kupnju obave na vrijeme. 

Blagdan Velike Gospe slavi se u utorak, 15. kolovoza. Tim povodom, većina trgovina i trgovačkih centara bit će zatvorena, a u nastavku donosimo detalje o njihovom radnom vremenu. Mnoge od trgovina koje u utorak neće raditi pozvale su svoje kupce da kupnju obave na vrijeme, piše Večernji.

Lidl je obavijestio kupce kako njihove trgovine neće raditi povodom blagdana Velike Gospe. Kaufland će, također, biti zatvoren te je pozvao kupce da “isplaniraju kupnju na vrijeme”. Plodine će biti zatvorene, kao i svi Spar supermarketi i Interspar hipermarketi.

Poslovnice Konzuma radit će prema posebnom radnom vremenu. “Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice na blagdan Velike Gospe 15.8.2023. neće raditi, osim nekolicine prodavaonica sukladno zakonom dozvoljenim iznimkama čije radno vrijeme možete provjeriti u našem lokatoru“, ističe Konzum.

Trgovački centri

Na blagdan Velike Gospe, u Avenu Mallu bit će dostupne samo pojedine usluge, a detalje provjerite OVDJE.

City Center One West i Split bit će zatvoreni, dok će u Eastu biti dostupni Cineplexx kino, Lex caffe, Burger King, KFC i Wettpunkt casino. Detalje o njihovom radnom vremenu provjerite OVDJE.

Tower Center Rijeka bit će zatvoren. Trgovine Mall of Splita neće raditi, a ostaju otvoreni Cinestar kino, Twister dječja igraonica, Burger King i Submarine.

Komentirajte prvi

New Report

Close