Novo ruho Hotela Brioni u ljetnoj sezoni 2021.

Autor: Marija Brnić , 29. siječanj 2020. u 07:11
Prikaz buduće recepcije Hotela Brioni

Plan je da nakon renoviranja koje je procijenjeno na ukupno 245 milijuna kuna Brioni budu repozicionirani kao luksuzni hotel.

Jedna od vodećih istarskih hotelskih kompanija, Arena Hospitality Grupa (AHG), nastavlja s velikim investicijama u svoj imovinski portfelj – nakon 250 milijuna kuna uloženih lani u prvu fazu obnove kampa Arena Grand Kažela i prve smještajne kapacitete apartmanskog naselja Arena Verudela Beach, najavljuju drugu fazu ulaganja vrijednu 363 mil. kuna.

Ikona branše
Najveći projekt je kompletno preuređenje znamenitog pulskog Hotela Brioni, koji je građen prije gotovo pola stoljeća, a poznat je kao nekad omiljena destinaciju za političare, glumce i umjetnike u doba bivše države.

Već za ovu sezonu hotel će biti zatvoren, a AHG najavljuje da će obnovljeni Brioni otvoriti vrata u ljetnoj sezoni 2021. Plan je da nakon renoviranja koje je procijenjeno na ukupno 245 milijuna kuna Brioni budu repozicionirani kao luksuzni hotel s 227 soba i suiteva, te kongresnim i drugim kapacitetima, te označen svjetski priznatim hotelskim brendom visoke kvalitete.

Nastavlja se i s investicijama u kamp Arena Grand Kažela, a najavljeno je ulaganje oko 50 mil. kuna u daljnju zamjenu mobilnih kućica i postavljanje dodatnih 45 novih luksuznih Camping Home-ova prosječne veličine 150 četvornih metara.

Ulaganja su u prvoj fazi uključivala 164 nove luksuzne mobilne kućice, te dva nova bazena i druge popratne sadržaje, a u obje faze prelaze 200 milijuna kuna. Njihovom realizacijom, taj kamp bi trebao nositi 4 zvjezdice.

Slijede i ulaganja u apartmansko naselje Arena Verudela Beach, gdje će preostalih 146 apartmanskih jedinica biti u potpunosti renovirani i kategorizirani s 4 zvjezdice. Osim smještajnih jedinica, u planu je i potpuno obnavljanje restorana Svjetionik koji se nalazi na samoj plaži ispred naselja. Ukupna će obnova ovog apartmanskog naselja stajati oko 68 mil. kuna. 

Renoviranje Yachta
U tijeku je i kompletno renoviranje restorana Yacht koji se nalazi na poluotoku Verudela ispod hotela Park Plaza Histria, a ujedno se i u spomenutom hotelu obnavljaju javni prostori i sobe. 

Komentirajte prvi

New Report

Close