Novo na tržištu: Jogurt, mliječni namaz, sir i mlijeko s grbom Hajduka

Autor: Poslovni.hr , 09. prosinac 2013. u 15:13
Press foto

‘Vrlo će lako naći put do srca svih vjernih navijača Hajduka, poručuju iz trvtke i nogometnog kluba’.

Nogometni klub Hajduk i Mils Mljekara Split predstavili su proizvode koje su zajedno stvorili, a koji će vrlo lako naći put do srca svih vjernih navijača Hajduka, poručuju iz trvtke i nogometnog kluba.

Evo što navode u priopćenju:

Ujedinjenjem snage branda Hajduka kao i kvalitete i prepoznatosti tradicionalnih proizvoda Milsa nastali su danas predstavljeni Hajdučki jogurt, Hajdučki mliječni namaz, Hajdučki svježi sir i Hajdučko mlijeko, koji će razveseliti sve ljubitelje mliječnih delicija, no isto tako i dodatno potaknuti građane na konzumaciju punovrijednih mliječnih proizvoda i zdrav život.

Marin Brbić, predsjednik Uprave Hajduka na konferenciji za medije ovom prilikom je rekao: „Očekujemo kako ćemo povezivanjem dva snažna brenda kao što su Hajduk i Mils, ostvariti značajne prihode za obje strane. Pokušavamo se vezati uz tvrtke lokalnog karaktera koje kroz svoju povijest imaju izraženu kvalitetu, što je Mils u svojih 57 godina postojanja zasigurno dokazao budući da je bio i ostao sinonim za kvalitetne mliječne proizvode. Ovi proizvodi neće biti jedini, nastavit ćemo intenzivno zajedno raditi na novim proizvodima široke potrošnje.“

Vladimir Balent, direktor tvrtke Mils Blago Dalmacije dodao je ovom prilikom: „Pokretanjem ovog projekta i suradnje potvrdili smo da jaki domaći brandovi imaju snagu otvoriti nove prostore. HNK Hajduk i Mils su zajedno stvorili proizvod koji će, uvjeren sam, vrlo lako naći put do srca svih Splićana, no također i ostalih vjernih navijača Hajduka. Ujedinjenjem snage branda Hajduka kao i kvalitete  i prepoznatosti tradicionalnih proizvoda našeg Milsa odnosno od danas Hajdučkog jogurta, Hajdučkog mliječnog namaza, Hajdučkog svježeg sira i Hajdučkog mlijeka, uljepšat ćemo obroke svim ljubiteljima mliječnih delicija, no isto tako i dodatno potaknuti naše sugrađane na konzumaciju punovrijednih mliječnih proizvoda i zdrav život.“

Hajdučko mlijeko na policama trgovina pojavit će se početkom veljače 2014. godine dok se ostali proizvodi mogu kupiti već danas te će ih naši sugrađani i stanovnici Dalmacije moći kupiti u svim Tommyevim trgovinama, a od početka nove 2014. godine i u svim ostalim trgovinama. Kreirajući cjenovnu politiku ovog proizvoda zajedno smo nastojali i cijenom ostati na razini postojećih sličnih proizvoda, što će zasigurno naići na razumijevanje vjernih potrošača Milsa, ali i navijača Hajduka. Navedeni proizvodi moći će se naručiti i putem web stranice Mils.hr čime ćemo ih učiniti dostupnima ljubiteljima mliječnih okusa i navijačima Hajduka iz cijele lijepe naše. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Ne znaš tko je luđi, oni ili Mamić.

sva sreća da im sponzor ne radi wc papir

Hajducko mlijeko iz Bosanske Dubice! U Dalmaciji nema mljekare! Ne postoji proizvodni pogon…

New Report

Close