Novi LEAP Summit u Zagrebu: Najveća konferencija za mlade u JI Europi dovodi predavače iz vrha poslovnog svijeta

Autor: Lucija Špiljak , 18. siječanj 2022. u 13:23

Poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Ovogodišnja međunarodna multidisciplinarna konferencija LEAP Summit održat će se uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu u Branimir Mingle Mallu – CineStar Zagreb.

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi okupit će više od 2500 sudionika iz više od 30 zemalja te više od 60 domaćih i stranih predavača iz vrha poslovnog svijeta.

Poduzetništvo, inovacije i razvoj karijere

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Fokus konferencije je, kao i dosadašnjih godina, na multidisciplinarnom pristupu temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

LEAP Summit stavlja naglasak na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking.

Više od 60 govornika nastupit će na ukupno tri pozornice: LEAP Stage, Ideas&Tech Stage, Green Stage.

Prijave su u tijeku

Od mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka iz svjetski poznatih poduzeća sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene putem linka.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Komentirajte prvi

New Report

Close