FOTO: U Zagrebu otvoren novi mega projekt – zabavni park Amazinga West na više od 3000 kvadrata

Autor: Suzana Varošanec , 04. lipanj 2021. u 07:58
Foto: PD

Amazinga West u novom trgovačkom centru Family fun&home mall na Jankomiru prostire se na 3000 četvornih metara.

U sklopu novog trgovačkog centra – Family fun & home Mall na zagrebačkom Jankomiru, otvorena je Amazinga West, adrenalinsko-trampolinski zabavni park na više od 3000 kvadrata.

Posrijedi je novi mega projekt grupe koja je prije 9 godina na Zagrebačkom velesajmu osnovala Karting Arenu, i kako se navodi u njihovoj objavi, prije 5 godina destinaciju upotpunila Escape Room Arenom te kasnije i Axe Throwing Arenom, dok se izgradnjom Amazinga na Velesajmu “prometnula u europskog lidera u kategoriji family entertainment centara”.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana otvorena Amazinga na Velesajmu postigla velik uspjeh, navode da je stvorila snažan odjek na hrvatskom, ali i europskom tržištu, kao potvrdu dobrog rada.

Prema voditelju Amazinge West Alenu Spajiću, vlasnici su se odlučili za daljnju ekspanziju, te je odabir pao na zapadni dio grada pa je Zagreb “postao bogatiji za još jedno mjesto vrhunske zabave”.

Njihova nova entertainment lokacija, iako po veličini manja od one na Velesajmu, u ponudi atrakcija, navode, nimalo ne zaostaje.

Uz trampolinski park, jednako namijenjen i iskusnim skakačima i entuzijastima koji se žele zabaviti, pritom učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje, uključuje climbing zonu te laser tag koji je, kažu, hit među svim generacijama, zatim ninja staze, parkour te virtual reality park.

“Amazinga West će oduševiti sve generacije željne dobre zabave, no pored toga što  će se ljudi odlično zabaviti, najveću pažnju pridajemo sigurnosti posjetitelja pa smo tako prije otvaranja odradili veliki broj sigurnosnih testova”, ističe Spajić.

Komentirajte prvi

New Report

Close