Nove informacije: U Hrvatskoj 315 pozitivnih na koronavirus, 9 je novih slučajeva

Autor: Poslovni.hr , 23. ožujak 2020. u 16:12
Foto: Josip Regović / Pixsell

U Daruvarskim toplicama nema oboljelih. Ministar Davor Božinović je već ranije najavio kako “idemo prema sve strožim mjerama – do toga da će se moći kretati samo oni koji trebaju obavljati posao kako život ne bi stao”.

Ministar zdravstva Vili Beroš kazao je da imamo 9 nova slučaja zaraze koronavirusom, što čini ukupnu brojku o 315 zaraženih. I dalje je pet bolesnika na mehaničkoj ventilaciji. Vrši se 2757 testiranja.

Na sreću u Daruvarskim toplicama nema oboljelih, a tamo je opravdano smijenjena ravnateljica jer je ugostiteljski objekt nastavio s radom suprotno napucima stožera, rekao je Beroš.

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je ranije nakon sastanka državnog vrha i Stožera civilne zaštite kako su stručnjaci potvrdili da je Arena Zagreb, gdje su postavljeni kreveti za prihvat bolesnika dok su neki zdravstveni objekti izvan funkcije, jedna od najsigurnijih građevina u Zagrebu.

“Jučer smo dobili potvrdu da je Arena Zagreb jedna od najsigurnijih građevina na području Zagreba. Nemamo informaciju o prokišnjavanju, međutim ako se to i dogodilo ne znači nužno veću disfunkcionalnost”, rekao je Beroš novinarima dodavši da vjeruju građevinarima koji su im dali tu informaciju.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close