Nova COVID/Earthquake kategorija u sklopu natjecanja MIXX Hrvatska

Autor: Marta Duić , 16. ožujak 2021. u 09:52
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Članovi žirija ocjenjivat će kombinaciju kreativnosti, strategije, izvedbe, korištenja medija i postignutih rezultata.

Natjecanje MIXX, koje je ušlo u jedanaestu godinu postojanja u Hrvatskoj, nastavlja nagrađivati najbolje digitalne kampanje te alate/platforme u području tržišnih komunikacija s nagradama.

Osim već tradicionalnih prinanja za najbolju strategiju, sadržaj, web-stranicu, mobilnu aplikaciju, kampanju na društvenim mrežama, iznimno korištenje taktika pri oglašavanju na pretraživačima, najinovativnije korištenje tehnologije te najbolje sponzorirane sadržaje ove godine imaju i novu kategoriju.

˝Kako su se tijekom više od desetljeća postojanja MIXX-a digitalni marketing i platforme uvelike mijenjali tako je i MIXX svojim kategorijama prepoznavao promjene na tržištu – a ove godine, uz sve dosadašnje kategorije, prijavitelji u novoj kategoriji Best COVID/Earthquake Crisis Campaign mogu prijaviti projekte koji se tematski referiraju na pandemiju, potrese i posljedice ovih prirodnih katastrofa, čime će se naglasak staviti na digitalnu proaktivnost, ali i društvenu osviještenost˝, poručili su članovi Organizacijskog odbora natjecanja Anđela Buljan Šiber, Dunja Ivana Ballon, Daniel Ackermann, Mario Frančešević, Jan Jilek i Saša Škorić.

Natjecatelje, uz posebnu nagradu Best COVID/Earthquake Crisis Campaign, očekuju tri nagrade za kampanje i nagrada Best-in-Show, dok se najbolje digitalne alate/platforme nagrađuje s osam nagrada. Članovi žirija ocjenjivat će kombinaciju kreativnosti, strategije, izvedbe, korištenja medija i postignutih rezultata.

Redovni prijavni rok traje do 15. travnja do 25. travnja, a  kvalifikacijski period obuhvaća sve projekte koji su se provodili od 1. siječnja 2020. do 20. veljače 2021. Najbolji u struci bit će proglašeni na posebnoj dodjeli nagrada koja će se ove godine održati u sjajnom ambijentu toplih zagrebačkih večeri uz konfete, slavlje – i potrebnu sigurnost.

Komentirajte prvi

New Report

Close