Zatvorio se Jadranski most i kreće nova regulacija prometa na rotoru

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2019. u 16:17
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

U noći sa četvrtka na petak u potpunosti je zatvoren Jadranski most, a u subotu kreće i nova privremena regulacija prometa na najveće zagrebačkom rotoru koji se nalazi usred rekonstrukcije

– Za potrebe izvođenja pripremnih radova izmijene privremene regulacije prometa u zoni kružnog toka Remetinec u subotu 16. 11. 2019. godine u vremenu od 07,00 do 15,00 sati djelatnici MUP-a II. postaje prometne policije povremeno će zaustavljati promet na cca. pet minuta, stoji u priopćenju Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Grada Zagreba, prenose 24 sata. 

– Od četvrtka 21. 11. 2019. godine od 23,00 sata do petka 22. 11. 2019. godine do 05,00 sati, zbog izmjene privremene regulacije prometa u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec, Jadranski most bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Selska cesta – Savska cesta – Slavonska avenija – Avenija V. Holjevca – Avenija Dubrovnik – privremeno izgrađena prometnica – Jadranska avenija
Jadranska avenija – Avenija Dubrovnik – Av. V. Holjevca – Slavonska avenija – Savska cesta

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumjevanje, stoji zaključno u priopćenju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close