Nesuđeni hrvatski predsjednik kupio novu tvornicu: Ovim smo postali lider u Europi

Autor: Poslovni.hr , 13. rujan 2022. u 14:25
Foto: Marin Franov/PIXSELL

Odličan proizvod, uhodani tim i jasna vizija zaslužni su za nas uspjeh.

Tvrtka EcoCortec Borisa Mikšića kupila je novu tvornicu za preradu polimera, površine tisuću metara kvadratnih. Time je proširila kapacitete na svom kompleksu u Belom Manastiru. Svečano otvorenje nove tvornice Mikšić planira za 11. listopada.

‘Ovim proširenjem, EcoCortec će postati najveća tvornica za proizvodnju zelenih ekoloških folija i vrećica u Europi. Odličan proizvod, uhodani tim i jasna vizija zaslužni su za nas uspjeh. Od naših skromnih početaka u Hrvatskoj uspjeli smo se nadmetnuti kao lider u Europi i šire. Moja misija je brendiranje Hrvatske kao centralne točke u ovom dijelu svijeta za nove tehnologiju ove vrste’, poručio je Mikšić.

Prošle godine, EcoCortec je udvostručio svoja ulaganja u Hrvatskoj kupnjom zemljišta i tvornice u Splitu za proizvodnju Cortecovih patentiranih kemijskih proizvoda, piše tportal.

‘Hrvatsku smo zadnjih godina pozicionirali kao glavni strateški centar u Europi za ekološku tehnologiju zaštite od korozije. Postali smo jedan od glavnih centara Cortec® korporacije što je i bio moj cilj kada sam davne 2004. počeo ulagati našu zemlju. Naša korporacija iz svojih kapaciteta u koje spadaju EcoCortec, logistički i proizvodni centar u Splitu, te uredi u Zagrebu, opskrbljuje Cortecovim proizvodima tri kontinenta’, kaže Mikšić.

Komentirajte prvi

New Report

Close