Needuciranost i neprilagođenost glavni su problemi prilikom odabira polica osiguranja

Autor: Božica Babić , 05. studeni 2015. u 11:58
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Na ovogodišnjem stručnom skupu osiguratelji će raspravljati i o novom regulatornom okviru Solvency II, zdravstvenim osiguranjima.

Nepoznavanje mogućnosti osiguranja, needuciranost i neprilagođenost ponuda potrebnih gospodarstvu, glavni su problemi pri odabiru i osiguratelja i polica za pokriće mogućih rizika otkrilo je istraživanje, koje je HGK provela među svojim članicama, kazao je dopredsjednik Komore Josip Zaher danas u Opatiji na otvaranju tradicionalne godišnje konferencije Dani hrvatskog osiguranja koji organiziraju Hrvatski ured za osiguranje i HGK. 

Prostor za suradnju postoji no nužna je obostrana edukacija uz otvaranje veće međusobne komunikacije što će HGK potaknuti medu 115 tisuća svojih članica, najavio je Zaher.

Na ovogodišnjem stručnom skupu osiguratelji će raspravljati i o novom regulatornom okviru Solvency II, zdravstvenim osiguranjima, kao novom zamašnjaku razvoja, budućnosti autoosiguranja i zaštiti javnog interesa kao i kvalitetnijem partnerstvu industrije osiguranja i gospodarstva.

Komentirajte prvi

New Report

Close