Kvarner je oduvijek među turističkim prvacima, ali sada je među onima koji su u najgoroj situaciji po pitanju nedostatka radnika. Nikola je morao zatvoriti jedan od svojih restorana u Rijeci, jer nije imao tko raditi.
“Svako toliko bi netko otišao, dobivali su nemoralne ponude i za sezonu i za neke druge varijante. Odlazak iz Hrvatske, nezadovoljstvo radnika i jednostavno smo bili prisiljeni, nismo mogli ostat na pola broja radnika”, rekao je predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, Nikola Eterović.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu