Najveće ulaganje Konzuma u širenje mreže dosad u ovoj godini

Autor: Poslovni.hr , 03. studeni 2023. u 13:18
Foto: Konzum

Konzum je za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposlio i više od 140 novih radnika, od kojih je njih 50 zaposleno u novom Konzumu super formata koji se prostire na površini većoj od 3.000 m2.

U sklopu velike investicije vrijedne 25 milijuna eura kojom Konzum, koji je dio Fortenova grupe, ulaže u širenje i modernizaciju svoje maloprodajne mreže u ovoj godini, danas je otvoren novi Super Konzum u Slavonskom Brodu u trgovačkom centru Supernova Colosseum. Od početka 2023., ovo je petnaesta po redu novootvorena prodavaonica u čiju je realizaciju uloženo čak 2,3 milijuna eura, što predstavlja najveće ulaganje Konzuma u širenje mreže dosad u ovoj godini. Osim što je novim investicijama povećao prisutnost u cijeloj zemlji, Konzum je za potrebe redovnog poslovanja novootvorenih prodavaonica zaposlio i više od 140 novih radnika, od kojih je njih 50 zaposleno u novom Konzumu super formata u Slavonskom Brodu koji se prostire na površini većoj od 3.000 m2.

 “Cijela maloprodaja Fortenova grupe, pa tako i Konzum, fokusirani su na razvoj zajedničkih strateških projekata usmjerenih na podizanje ukupne razine usluge prema kupcima”, istaknuo je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

 “Ovo otvorenje nastavak je naših napora kad je u pitanju razvoj maloprodajne mreže, a naš cilj i dalje ostaje pratiti tržišne potrebe i jačati suradnju s domaćim proizvođačima”, izjavio je Tomislav Bagić, član Uprave Konzuma.

Konzum je povodom otvorenja, a u sklopu inicijative Mali veliki talenti, osnovnim i srednjim školama u Slavonskom Brodu uručio donaciju od ukupno 115.000 kupona za nabavu opreme pa će tako svaka od 23 škole kupone zamijeniti za opremu po vlastitom izboru.

Komentirajte prvi

New Report

Close