Najsretnijeg nepušača županija nagrađuje s 3.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2018. u 14:12
Foto: Thinkstock

Županijski zavod već četvrtu godinu zaredom raspisuje natječaj za punoljetne višegodišnje pušače koji žele prestati pušiti.

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), sa prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši sa prvim danom Korizme 14.02.2018., a zaključno sa 16.03.2018. godine.

Natječaj će biti otvoren od 1. veljače 2018. do uključivo 13. veljače 2018. godine. Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti od 1.-13. veljače u Službi za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, a objavili su da sve prijave nakon 13. veljače neće biti prihvaćene. 

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa “stažom” od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. 

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja biti će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 kuna svaki.

Komentirajte prvi

New Report

Close