Muškarac napao djelatnice banke: ‘Dajte mi PIN, dobio sam Eurojackpot, gdje će mi uplatiti 500 milijuna eura!’

Autor: Poslovni.hr , 11. svibanj 2022. u 08:19
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Djelatnice su pozvale policiju, a nakon toga je T.L. završio u policiji te je iz nje pušten nešto prije 19 sati.

Zbog incidenta u Kaštel Starom iz rujna prošle godine, T.L. (44) mora platiti 754 kuna, odlučeno je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, Stalnoj službi u Kaštel Sućurcu, piše Dalmacija Danas.

Naime, muškarac je 23. rujna 2021. godine u popodnevnim satima došao u poslovnicu Erste banke u Kaštel Starom te od zaposlenih zatražio novi PIN za karticu. Kako nije imao osobnu iskaznicu, tako su mu djelatnice banke odbile dati novi PIN, a to ga je potpuno izbacilo iz takta.

“Dajte mi pin, dobio sam Eurojackpot, gdje će mi uplatiti 500 milijuna eura, jeste li vi normalni!?”, kazao je te otišao iz banke.

Vratio se i ponovno urlao

No, muškarac se vratio nakon sat vremena i ponovno počeo urlati.

“Dobio sam još milijuna, gdje će mi uplatiti, kako ću dignuti novac bez pina”, vikao je muškarac nakon čega je ponovno izašao iz banke.

Ponovno se vratio u nju i kazao: “Sve je bliži sudnji dan, letjet će avioni i padati bombe i podmornice će letjeti, svima će on suditi, ja sam se borio za slobodu, ja sam heroj, bit ću milijarder, kupit ću cijelu Hrvatsku”, kazao je.

Djelatnice su pozvale policiju, a nakon toga je T.L. završio u policiji te je iz nje pušten nešto prije 19 sati. Taj boravak od nekoliko sati iza rešetaka sud mu je uračunao u kaznu po “tečaju” od 300 kuna za jedan dan u zatvoru pa će na koncu zbog narušavanja javnog reda i mira morati platiti 454 kune, piše Dalmacija danas.

Komentirajte prvi

New Report

Close