Most traži premijersko mjesto za Prgometa

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. studeni 2015. u 14:14
Foto: Davor Višnjić / Pixsell

Most je na parlamentarnim izborima osvojio 19 mandata i najpoželjnija su “politička udavača” za obje velike koalicije – Hrvatska raste i Domoljubnu koaliciju.

Most nezavisnih lista će u pregovorima za formiranje buduće vlade tražiti premijersko mjesto za jednog od svojih lidera Dragu Prgometa, a o tome kao i o platformi za pregovore od podneva u četiri oka razgovaraju Božo Petrov i sam Prgomet, doznaje Hina iz izvora bliskih vrhu stranke.

Nakon sastanka dvojice lidera održat će se i sjednica Nacionalnog vijeća no kako se može neslužbeno čuti iz stranke izjava neće biti "sve dok se ne izabere Papa i pusti dim".

Kada će to biti još se ne zna. 

Most je na parlamentarnim izborima osvojio 19 mandata i najpoželjnija su "politička udavača"  za obje velike koalicije – Hrvatska raste i Domoljubnu koaliciju, s obzirom da se bez Mosta neće moći formirati vlada.

Nekadašnji zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet jutros je u medijima tek potvrdio da će se danas održati sjednica Vijeća, ali je odbio govoriti o odlukama koje bi se na njoj  mogle donijeti.

"Podvući ćemo crtu pod ovu pobjedu, spremni smo preuzeti odgovornost za vođenje države. Razgovarat ćemo samo s onima koji su spremni preuzeti odgovornost i provesti promjene", poručio je Prgomet.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Ja tu vidim samo SDP primitivce i štetočine i to još urbane , kud ćeš bolje !

Nadam secda neće pokleknut pred ponudama ova dva klauna i tražiti maksimalno moguće! Sretno MOST i puno sreće sa HDZSDP primitivcima i štetočinama!

Koji likovi sve skupa. Petrov bi ukinuo državu, i dijelom ima pravo jer je skupa i pred bankrotom a Prgomet bi htio biti premijer ljudi koji iz očaja više neznaju za koga bi glasali.
Milanoviću je Karamarku jedini siguran spas a isto tako Karamarko Milanoviću. Nek stanu pred oltar i kažu sudbonosno da dok ih slijedeći izbori ne rastave ili nek nastane nova stranka HDZ-Stranka demokratskih promjena.


Ovo je presudan trenutak za ovog glumca – gore na slici.
Ne stane li iza MILANOVIĆ- a , i ne dade li mu podršku za sastavljanje Vlade- može ići- otpisan je.
Drugu priliku više neće imati.

na tragu sam otkrića zašto je Zoran plemeniti(zbog znanja engleskog) zagrebački, propao u diplomaciji, stari Stipe mu je očito u Bruxeles slao svu yugoslavensku literaturu, jer je mislio da će opet dočekati osloboditelje u Zagrebu, evo mu figa,
ostale posljedice i poremećaji nastali kod malog Zorana ne isključuju mogućnost da ga je nakon propasti u diplomaciji, Stipe opi.dio lopatom, te mu se stanje, padom s hrvatskog transportera očito pogoršalo, Boško Buha je skakao na tenkove, a ne s njih, nešto mu se očito pobrkalo, ne bih se čudio da u navali svojeg poremećaja, pred psihijatrom Petrovim, za vrijeme pregovora pokuša minirati most, da spasi ranjene crvene drugove

New Report

Close