Most: Prikupili smo dovoljno potpisa – 400.000

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. prosinac 2021. u 11:39
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Marin Miletić kazao je da su prikupili 400.000 potpisa. “Predat ćemo sve provjerene i autentične potpise”, dodaje.

Predsjednik Mosta Božo Petrov izjavio je u četvrtak da su njihove dvije referendumske inicijative prikupile dovoljan broj potpisa – 400.000, te najavio da će potpise dostaviti Hrvatskom saboru 24. siječnja.

“Drago nam je reći da smo uspjeli, obje referendumske inicijative imaju dovoljan broj potpisa, i više od toga, za održavanje referenduma. Pravovaljane potpise ćemo donijeti 24. siječnja u Sabor”, rekao je Petrov novinarima u središnjici Mosta.

Saborski zastupnik Marin Miletić kazao je da su prikupili 400.000 potpisa. “Predat ćemo sve provjerene i autentične potpise”, dodaje.

Marija Selak Raspudić poručila je da očekuje raspisivanje referenduma, a Nino Raspudić kazao je da su inicijative bile munjevite reakcije netom nakon uvođenja covid potvrda.

Raspudić je ustvrdio da će događaji u zadnjih par tjedana dovesti do dubinskih promjena u Hrvatskoj.

Ministarstvo pravosuđa i uprave utvrdilo je da za valjanost referenduma treba prikupiti 368.446 potpisa.

Komentari (1)
Pogledajte sve

a kako vi znate da su potpisi provjereni? kako to možete znati ako nemate uvid u popise birača, a ne možete ga imati jer niste ovlašteno državno tijelo! …ove njihove izjave su kao da pokušavaju muljati i napraviti pritisak da se svi predani potpisi priznaju kao valjani i da se ne provjeravaju od strane države!!!

New Report

Close