Milanović: Predlažemo Cvitana za novog državnog odvjetnika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. veljača 2014. u 10:54
Dinko Cvitan. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

‘Oni koje svrbi neka se češu. Bit će ih i ubuduće, a zadatak novog državnog odvjetnika je da takvima stane na rep’, poručio je.

Premijer Zoran Milanović na početku današnje sjednice Vlade najavio je da će na njenom zatvorenom dijelu Saboru predložiti sadašnjeg ravnatelja USKOK-a Dinka Cvitana za novog glavnog državnog odvjetnika umjesto Mladena Bajića, kojemu je zahvalio na svemu učinjenom.

Zahvaljujem Bajiću nakon 12 godina mandata na svemu što je bilo dobro, a toga je bilo puno više od onoga što mislim da nije bilo dobro, a o tome sam govorio prije četiri godine, rekao je Milanović.

"To bih mogao i danas ponoviti, ali to, naravno, nema nikakve veze s optužbama, difamacijama i klevetama koje se ovih dana o njemu mogu čuti u dijelu javnosti", rekao je Milanović.

"Oni koje svrbi neka se češu. Bit će ih i ubuduće, a zadatak novog državnog odvjetnika je da takvima stane na rep", poručio je.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Dakle, Bajić je dobar iako je priznao da nije provodio zakone jer ga je Sanader zamolio da ih ne provodi. Onda kad više nije bio premijer ga je stavio u zatvor. Sada je dobar jer ga je Milanović zamorio da provodi zakon.

Cvitan, cvijeće će provoditi zakone po istom ključu.

Živjele naše uzdanice!

Ide Zoki pola mjeseca u Australiju…zaboli njega za Hrvatsku i probleme. Samo ne znamo jel vodi ženu ili pevaljku sa sobom!?

pederi

New Report

Close