Milanka Opačić žali je što je na “suvišan” referendum potrošeno 48 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. prosinac 2013. u 22:50
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica Vlade i potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić izjavila je večeras da joj je žao što je na “nepotreban i suvišan referendum” potrošeno 48 milijuna kuna iz državnog proračuna, te najavila daljnji razvoj prava LGBT osoba.

 Potpredsjednica Vlade i potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić izjavila je večeras da joj je žao što je na "nepotreban i suvišan referendum" potrošeno 48 milijuna kuna iz državnog proračuna, te najavila daljnji razvoj prava LGBT osoba.

"Žao mi je što je potrošeno 48 milijuna kuna iz državnog proračuna na ovaj nepotreban i suvišan referendum i što je Hrvatska pokazala da je zemlja u kojoj postoji većina vrlo netolerantna prema ljudskim pravima", rekla je Opačić novinarima u središnjici stranke.

Dodala je kako se nada skorom donošenju ustavnih promjena koje će onemogućiti daljnje referendumsko umanjivanje prava manjina.

Najavila je da će Vlada, u skladu sa svojim izbornim programom, dati maksimalna prava LGBT zajednici, te da će na sjednici Vlade u četvrtak vjerojatno biti prihvaćen prijedlog zakona o životnom partnerstvu, koji će dati određena prava homoseksualnim zajednicama.

Kazala je, također, kako će se sljedeće školske godine kao redoviti predmet uvesti zdravstveni odgoj, koji je ove godine u školama bio kao pilot-projekt.

"Mislim da je ovo pokazalo da mlade generacije moramo educirati da imaju puno veću toleranciju od one koju pokazuju odrasli u ovom trenutku", rekla je Opačić.

Komentari (17)
Pogledajte sve

Ma vidi. Zaštitnica ubojica žali.

U Hrvatskoj je na dijelu puzajuća diktatura.

I onda su jednog dana došli i uhapsili mene.

koliku je štetu njena partija nanijela svima nama u zadnje 2 godine katastrofalno vodeći našu državu???? to nije tričavih 40 milja kuna, tu su milijarde u pitanju zbog neznanja i nesposobnosti! i onda se ona usudi napadati narod jer se usudio demokratski odlučiti o nečemu! sramotno! [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

A ne žali za 40.000.000,00 (40 miliona) koje je njena Vlada dala Dina-Turcima ?
Ova lova za Referendum barem je korisno potrošena protiv nemorala :

http://www.dugineboje.com/galerija.php [dugineboje.com]

POTPORA I ODUŠEVLJENJE IZ FRANCUSKE

HRVATI SU POKAZALI CIJELOM SVIJETU DA SE PITA NJIH A NE POLITIČKE ELITE :

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/106866-foto-potpora-i-odusevljenje-iz-francuske-hrvati-pokazali-cijelom-svijetu-da-se-pita-njih-a-ne-politicke-elite.html

New Report

Close