Lukšić objasnio zašto se slavilo u KB Dubrava, Beroš očekuje mjere prema sudionicima

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2021. u 11:23
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Loša slika i sjena na sve dobro što se svakodnevno tamo radi.

Komentirajući spornu snimku koja je uzburkala javnost ravnatelj KB Dubrava Ivica Lukšić kazao je za N1 da još uvijek nema pune informacije što se tiče navedenog događaja.

“Ja sam, kao i naša javnost, jučer bio upoznat s tim. Vidio sam snimku jučer prvi put u rukama na mobtelu novinarke RTL-a.

Žao mi je zbog toga i žao je velikoj većini osoblja KB Dubrava, jer to baca lošu sliku i sjenu na sve dobro što se svakodnevno tamo radi”. kazao je Lukšić te dodao:

“Prema neslužbenim informacijama, što sam do ovog časa uspio saznati, radilo se u prostorima koji su izvan covid dijela, u sobi za odmor u podrumu na odjelu rehabilitacije. Navodno je jedna sestra koja odlazi na rad u Njemačku slavila svoj oproštaj i proslavila je sa svojim kolegicama.”

Beroš: To je neprimjereno!

“Ovakvo ponašanje u vrijeme epidemije i napora koji se ulažu u KB Dubrava na liječenju najtežih bolesnika od covida je neprimjereno. Bolnica nije mjesto za ovakve događaje, zdravstveni djelatnici moraju biti uzor u ponašanju i pridržavanju epidemeioloških mjera. Ovdje je sve suprotno i zato od ravnatelja bolnice i Upravnog vijeća očekujem da utvrde sve činjenice i na temelju toga odrede mjere prema svim sudionicima  ovog događaja”, kazao je Beroš za RTL.hr

Komentari (2)
Pogledajte sve

Nije to ništa slučajno……  dvostruko lice  zdravstva…..  za javnost  žrtve..

u stvarnosti………….primitivizam,  sitne privilegije …i  samovolja….

Objava čeka odobrenje

New Report

Close