Renomirani francuski vodič za restorane Gault & Millau uvrstio je a la carte restoran Alfred Keller Boutique hotela Alhambra, hotelske grupacije Lošinj Hotels&Villas, na svoju listu najboljih restorana za 2017. godinu. Time je i međunarodna gastro scena odala priznanje premium gourmet ponudi Boutique hotela Alhambra, čime su opravdana sva dosadašnja ulaganja u visoku razinu usluge hotela i vila iz grupacije LH&V-a.
Riječ je o priznatom vodiču koji na ljestvici od 1 do 20 rangira restorane diljem svijeta s karakterističnim segmentom visoke kuhinje. Bodovi se restoranima dodjeljuju na temelju kvalitete hrane, cijene, atmosfere i pružene usluge. Zanimljivo je kako se na njihovoj listi najboljih ne nalaze restorani s ocjenama ispod 10, dok je najviša ocjena 20 dodijeljena prvi put tek 2004. godine, a zaslužilo ju je svega nekoliko restorana u svijetu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu