Kroz BAIF Business Angels Impact Fund prošla 102 tima

Autor: Marija Crnjak , 03. travanj 2022. u 22:00
Uz pomoć renomiranih mentora uče kako ideju razviti u posao spreman za investiciju, rast i uspjeh/PD

Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija, a partneri su Zagorska razvojna agencija, Poduzetnički centar KZŽ, Feelsgood Capital Partners i HUP.

Finalni peti turnus programa za razvoj poslovne ideje s pozitivnom društvenim učinkom (BAIF – Business Angels Impact Fund) prošla su 22 nova tima sa svojim inovativnim i društveno korisnim projektima, izvijestili su u petak iz Hrvatske udruge poslodavaca, koja je partner projekta vrijednog oko 2,5 milijuna kuna.

Tako je kroz BAIF-ov program investicijske spremnosti prošlo je ukupno 102 tima iz svih dijelova Hrvatske (Zagreb, Krapina, Rijeka, Osijek, Split), čime je okončana prva faza projekta s konačnim ciljem razvoja alternativnog tržišta kapitala usmjerenog na ulaganja u poduzetnike početnike koji mogu generirati i društveni učinak.

Kako je poznato, nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija, a partneri su Zagorska razvojna agencija, Poduzetnički centar KZŽ, Feelsgood Capital Partners i HUP. U okviru projekta BAIF svi polaznici radionica investicijske spremnosti prošli su online edukaciju u trajanju od tri do četiri tjedna, gdje su uz pomoć trinaest renomiranih mentora različitih ekspertiza, iz prve ruke, naučili kako svoju ideju razviti u posao spreman za investiciju, rast i uspjeh.

”Najveća vrijednost je svojevrsna BAIF matrica koja daje odgovor na pitanje koje zapravo najviše muči poduzetnike, ima li moja ideja potencijal da postane posao koji će generirati prihode, ili je riječ o lijepom snu.

Također, ne treba umanjiti ni snagu umrežavanja, a osobito me razveselilo upoznati i surađivati s kolegama koji dijele moju ljubav i vjeru prema društvenom učinku, kao ni razgovore i savjetovanja s menorima koji su mi dali bolji uvid u način razmišljanja sa strane poslovnih anđela,” izjavila je Martina Mrsić, vlasnica tvrtke Imam Riječ i polaznica posljednjeg turnusa u Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close