Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Kreće Zero Food Waste Revolucija

Autor: Poslovni dnevnik
29. rujan 2022. u 22:00
Podijeli članak —
U projekt se uključio se i chef Marin Medak u čijem je restoranu RougeMarin predstavljena kampanja/PD

U Hrvatskoj se po stanovniku baci oko 71 kg hrane godišnje, a čak 76% otpada od hrane nastaje u kućanstvima.

Jučer je, na Međunarodni dan svjesnosti gubitka i bacanja hrane u Zagrebu predstavljen projekt Zero Food Waste Revolucija.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

U organizaciji agencije Kreativna poslovna rješenja i Centar zdravlja.hr-a te u suradnji s Centrom za prevenciju otpada od hrane – CEPOH i chefom Marinom Medakom istaknuto je kako će se tijekom godine dana putem online sadržaja, medijske kampanje i događanja za javnost isticati važnost održivih prehrambenih navika koje će smanjiti nastanak otpada od hrane.

Jučer je, na Međunarodni dan svjesnosti gubitka i bacanja hrane u Zagrebu predstavljen projekt Zero Food Waste Revolucija.

U organizaciji agencije Kreativna poslovna rješenja i Centar zdravlja.hr-a te u suradnji s Centrom za prevenciju otpada od hrane – CEPOH i chefom Marinom Medakom istaknuto je kako će se tijekom godine dana putem online sadržaja, medijske kampanje i događanja za javnost isticati važnost održivih prehrambenih navika koje će smanjiti nastanak otpada od hrane.

“U Hrvatskoj se po stanovniku baci oko 71 kg hrane godišnje, a čak 76% otpada od hrane nastaje u kućanstvima.

Dugoročni pozitivni rezultati u smanjenju količina bačene hrane mogući su samo kontinuiranom edukacijom”, istaknula je predsjednica CEPOH-a Branka Ilakovac. 

Autor: Poslovni dnevnik
29. rujan 2022. u 22:00
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close