Kongresna dvorana Ekonomskog fakulteta Zagreb premala za Ljerku Puljić

Autor: Poslovni.hr , 17. ožujak 2016. u 13:56
Ljerka Puljić, Foto: Marko Prpić / Pixsell

Studenti i profesori Ekonomskog fakulteta Zagreb iz prve su ruke slušali o razvojnom putu Agrokora kao i o izazovima vođenja tako uspješnog poduzeća.

U organizaciji Hrvatske udruge alumnija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu gđa Ljerka Puljić, članica nadzornog odbora Agrokora, održala je predavanje pred više od 600 nazočnih na temu „Vodstvo i strateško pozicioniranje Agrokora“.

Studenti i profesori Ekonomskog fakulteta Zagreb iz prve su ruke slušali o razvojnom putu Agrokora kao i o izazovima vođenja tako uspješnog poduzeća. Gđa Puljić je, među ostalim, poručila mladima kako kontinuirano trebaju ulagati u svoje znanje te ih je ohrabrila da počnu osnivati vlastita poduzeća.

Prema riječima predsjednika Udruge doc. dr. sc. Davora Filipovića, vrhunsko predavanje gđe Puljić bilo je prvo u okviru serije predavanja pod nazivom „Menadžment na hrvatski način“ koja ima za cilj promovirati poslovnu izvrsnost u Republici Hrvatskoj.      

Komentari (22)
Pogledajte sve


Pero unistili su nas dionicare belja i vupika, mi smo kupovi jer smo slusali bajke o uspjesnom poduzetniku, on sa drzavnim poticajima pravi minus a kad ukinu poticaje bit ce kuku lele

zna gospon Ivica još iz osnovne, mislim da ima i nešto srednje poljoprivredne ili sl. da minus( Belje ) i minus ( Vupik ) daju plus (Konzum i Agrokor), ma jednostavna je ta matematika u Hrvatskoj

I ja sam pušioničar koji je uložio u nekoliko Todoričevih tvrtki ali se i dalje nadam zaradi.

Naivno vjerujem da da se gubitak ili dobit ostvaruje tek kod prodaje dionica , da moram biti strpljiv i da sam kupio budućnost tvrtki a ne prošlost.

Dobro je da nisam sav višak love ulagao u dionice i da sam smanjio rizik ulaganja disperzijom.

Pero unistili su nas dionicare belja i vupika, mi smo kupovi jer smo slusali bajke o uspjesnom poduzetniku, on sa drzavnim poticajima pravi minus a kad ukinu poticaje bit ce kuku lele

” …iz prve su ruke slušali o razvojnom putu Agrokora kao i o izazovima vođenja tako uspješnog poduzeća…. poručila mladima kako kontinuirano trebaju ulagati u svoje znanje te ih je ohrabrila da počnu osnivati vlastita poduzeća. ”

Dragi kolege , šta vam nije jasno , u zabludi ste .
Koliko ste vi ljudi zaposlili , koliko ste platili poreza , koliko ste tvornica i pikova iz propasti izvukli…
Vašim zlobnim i zločestim postovima pokazujete jal i zavist .

New Report

Close