Kongresna dvorana Ekonomskog fakulteta Zagreb premala za Ljerku Puljić

Naslovnica Forum Komentari članaka Kongresna dvorana Ekonomskog fakulteta Zagreb premala za Ljerku Puljić

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zato nam i je ovako , kad imamo “menađment na Hrvatski način ” . A predavanje gđe. Puljić se moglo slobodno nazvat ” Kako održavati monopol u socijalističkoj državi Hrvatskoj “.

Dragi Bože, pa jeli moguće da se još neko i hvali sa „Menadžment na hrvatski način“?

Ovako nam je jer tako mnogi razmišljaju. Pa odakle vam samo ideja da “Menadžment na hrvatski način” mora automatski biti nešto negativno? Jel Agrokor uspješna kompanija? Jel među najjačima u ovom dijelu Europe? Jel zapošljava ljude, kupuje pola svih poljoprivrednih proizdova proizvedenih u Hrvatskoj, plaća više poreza valjda nego sva mala podzeća zajedno (možda čak i sa srednjima)? U čemu je problem? Zašto svi pljuju po onome što je naše samo zato jer je naše, a sve strano je bolje? Da je ovo “Menadžment na američki način”, svi bi tu pisali hvalospjeve, ali kad je naše, ne valja. A vi s negativnim komentarima liječite svoje komplekse na drugim mjestima i ne omalovažavajte uspješne zbog jala jer vi to niste.
I svaka čast Hrvatskoj udruzi alumnija Ekonomskog fakulteta, čuo sam već za njih, a sada ću se kao bivši student i učlaniti jer vidim da rade odlične stvari. Kamo sreće da je takvih stvari bilo u vrijeme mog studija da nam netko dovede takvu osobu da ju slušamo uživo.

Zasto ste unistili belje i vupik?

Jesmo mi dionicari to zasluzili?

Predavanje na temu kako prikazivati blje i vpik u minusu godinama itd.
Pa kad je mogao Gazda odat tajnu školarcima kako se obogatio zašto nebi i ona nešto rekla.

Vec na sam spomen Agrokora i Todorica dio ljudi nekriticki sve pljuje. Brojke pak pokazuju da je to najveci poduzetnik jugoistoka Europe a ne samo RH. U nekim segmentima jaci i od jakih stranih multinacionalnih kompanija. To su cinjenice.

Vec bi bila u mirovini ali previse zna pa mora je drzati na placi.
Uz nju ima bar 500 zasluznika iz fiancija i politike isluzenih kadrova koji su svoje place ranije zaradili

U normalnoj drzavi studenti i profesori Ekonomskog fakulteta iz prve ruke bi slušali Ljerku o razvojnom putu Agrokora u velikoj dvorani zagrebačkog Županijskog suda i o izazovima kupovanja po kunu tog uspješnog poduzeća.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

U normalnoj drzavi studenti i profesori Ekonomskog fakulteta iz prve ruke bi slušali Ljerku o razvojnom putu Agrokora u velikoj dvorani zagrebačkog Županijskog suda i o izazovima kupovanja po kunu tog uspješnog poduzeća. Tješim se da nikad nije kasno i da ćemo tu epizodu jednom i gledati.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

lijepo, nakon svega sada još drže i predavanja, mogli bi kakvo predavanje održati u Belju i Vupiku, pa i PIK Vk, kako bi i dioničari imali nekakve koristi od te njihhove pameti i poštenja

New Report

Close