Komad fasade odlomio se sa zgrade u Zagrebu i pao na ženu: ‘Držala se za glavu, bilo je puno krvi’

Autor: Poslovni.hr , 08. srpanj 2023. u 08:20
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Predstavnik stanara upozoren je da je fasada desetljećima neodržavana i da nikakva vatrogasna intervencija ne garantira sigurnost nego je potreban popravak, rekli su vatrogasci.

U Vlaškoj ulici u petak je oko 18 sati pao dio fasade prilikom čega je ozlijeđena žena, potvrdila je PU zagrebačka za 24 sata. Žena je prevezena u bolnicu kako bi dobila liječničku pomoć.

– Prije 18 sati sam išla u grad i stajala sam na tramvajskoj stanici. To se dogodilo malo prije toga. Žena je sa strane sjedila, oko nje su bili ljudi, držala se za glavu, bilo je poprilično krvi- rekla je za Dnevnik.hr žena koja je svjedočila događaju. Žena je, naime, sjedila na terasi ugostiteljskog objekta.

–  Svakodnevno stojim na toj tramvajskoj stanici i gledam tu zgradu. Mislila sam si da će se nešto takvog dogoditi. Zgrada je oštećena u potresu pa me ovo danas nije iznenadilo. No, prestrašena sam – dodala je.

Na mjesto događaja brzo su stigle hitne službe, a ozlijeđena žena bila je prvi svijesti, držala se za glavu, no sve je bilo puno krvi. 

– Predstavnik stanara upozoren je da je fasada desetljećima neodržavana i da nikakva vatrogasna intervencija ne garantira sigurnost nego je potreban popravak – rekli su vatrogasci koji su uklonili jedan dio fasade koji je ostao na ispustu prozora na trećem katu.

Komentirajte prvi

New Report

Close