Kolinda Grabar-Kitarović otkrila planira li ići u utrku za Pantovčak

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2023. u 07:30
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ovog vikenda nalazi se na globalnom summitu investitora s bivšim premijerima i šefovima svjetskih kompanija, odakle je poručila ja joj politika ne nedostaje.

U razgovoru za RTL Direkt, otkrila je ima li ambicije vratiti se u politiku, što u posljednje vrijeme, čini se, mnogi priželjkuju.

“Priželjkuju li neki, to je stvar osobnog izbora. U ovom trenutku nemam nikakvih ambicija po pitanju unutarnjo-političke scene, ali i dalje gajim velike ambicije da za hrvatsko društvo i državu napravim što je bolje moguće. Pa i moje sudjelovanje na Investicijskom samitu sutra u Parizu u tom je pravcu”, poručila je Grabar-Kitarović.

Prije toga, na pitanje je li svjesna da će se ponovno nakon njezinog gostovanja pisati da je u kampanji za novi mandat na Pantovčaku, odgovorila je da na to ne može utjecati.

“Odgovorna sam samo za ono što kažem, a ne za ono što netko misli da sam rekla ili napravila”, dodala je.

Upitana je i da usporedi kako je doživljaju u Hrvatskoj i vani.

“Ne bih generalizirala, posebno u Hrvatskoj jer i kod nas ima divnih ljudi koji me pozitivno dočekuju, ljubazni su i prepoznaju ono što sam učinila u životu i kao predsjednica”, odgovorila je.

Komentirajte prvi

New Report

Close