Kaufland otvorio 44. trgovinu u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2022. u 11:43

Nova, moderna poslovnica svoja je vrata otvorila u jutarnjim satima, a kupce su dočekala brojna iznenađenja, darovi i zabavni program; kako za odrasle tako i za one najmlađe.

Danas je u Zaboku službeno s radom započela 44. trgovina Kaufland u Hrvatskoj. Nova, moderna poslovnica svoja je vrata otvorila u jutarnjim satima, a kupce su dočekala brojna iznenađenja, darovi i zabavni program; kako za odrasle tako i za one najmlađe.

Za dobru atmosferu zadužen je bio poznati pjevač Saša Lozar koji je oduševio svojim nastupom, a otvaranje nisu propustili ni lokalni influenceri poput Barbare Suhodolčan i Janje Benić. U ugodnoj, veseloj i opuštenoj atmosferi kupci su obavljali svoju kupnju birajući između više od 15 000 proizvoda po super cijenama!

Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu te se posebno zalaže za zdravlje i dobrobit djece. Stoga je ovom prigodom donirao 20.000 kuna Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

„Ponosni smo što ćemo i u ovoj godini nastaviti širiti mrežu naših trgovina te što smo 44. trgovinu otvorili baš u Zaboku. Sigurni smo da ćemo svojom ponudom i cijenama opravdati povjerenje kupaca, a donacijom OB Zabok želimo pomoći osjetljivoj skupini društva“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Radno vrijeme nove trgovine u Zaboku: ponedjeljak-subota: 07:00-21:00; nedjelja: 08:00-18:00

Komentirajte prvi

New Report

Close