Kaufland otvara police za proizvode iz SMŽ

Autor: Marta Duić , 14. siječanj 2021. u 13:55
Pozivaju sve male proizvođače i OPG-ove da pošalju svoje ponude/Kaufland

Pozivaju sve male proizvođače i OPG-ove da do 27. siječnja posjete njihovu internetsku stranicu i pošalju svoje ponude.

Nakon razornog potresa koji je pogodio građane i poduzetnikes petrinjskog, sisačkog, glinskog, ali i šireg zagrebačkog područja, trgovački lanac Kaufland odlučio je pokrenuti model direktne suradnje s malim proizvođačima i OPG-ovima iz tih krajeva.

Pozivaju zato je sve male proizvođače i OPG-ove Sisačko-moslavačke županije da do 27. siječnja posjete njihovu internetsku stranicu i pošalju svoje ponude.

Iz Kauflanda ističu da se poziv odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Neki od kriterija su dovoljne količine i visoki higijenski standardi, a proizvođačima nude i marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju.

“Svjesni smo ozbiljnosti situacije i želimo podržati male proizvođače kojima osim korona-krize ugrozu predstavlja i potres.

Suradnja s domaćim proizvođačima za nas je već dugo ključ uspješnog poslovanja, kroz projekt Naše mi najbolje paše surađujemo s brojnim domaćim proizvođačima i veselimo se uključenju novih”, poručuje Daniel Šturm, direktor Nabave u Kauflandu Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close