Kašeta za 60 kuna: Krenula prodaja zalihe od 55 tisuća litara piva, odmah se stvorila gužva

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2021. u 10:02
foto: pixabay

Iako se nisu nigdje osim na duštvenim mrežama pojavili s tom informacijom, od samog otvaranja krenula je navala.

Kaltenberg Adria, najveća pivovara u Primorsko-goranskoj županiji zajedno s pripadajućim restoranom već se nekoliko mjeseci nalazi u stečaju. S obzirom da se radi o specifičnoj tvornici čiji je proizvodni program proizvodnja piva, odnosno kvarljivih prehrambenih proizvoda, pojavila se obaveza prodaje zaliha.

U stečajnoj je masi naime oko 55 tisuća litara piva raznih proizvodnih marki i okusa čiji je rok trajanja po prilici do treće dekade svibnja. Upravo zbog toga je prošli petak otvoren trgovački prostor koji se nalazi u sastavu Kaltenberg Adrije gdje je krenula prodaja piva, piše Novi list.

Iako se nisu nigdje osim na duštvenim mrežama pojavili s tom informacijom, od samog otvaranja krenula je navala. I ne čudi jer najpovoljnijem pivu je cijena po kašeti bila 60 kuna, dok se najskupljem pivu u komercijalnim pakiranjima po 20 komada prodaju po cijenama koje se “vrte” između pet, šest ili nešto više kuna.

Kaltenberg shop subotom radi od 9 do 14 sati, radnim danom od 10 do 17, a tako će činiti sve do prodaje zaliha. Sudeći po prvom danu, teško da će biti otvoren dulje od nekoliko tjedana.

Istina, cijena je jako privlačna, no s obzirom da odlično “idu” i skuplji proizvodi, još je jednom razvidno kako je Kaltenberga Adria itekako imala prostora za rad na riječkom području jer su im proizvodi po svemu sudeći itekako – prihvaćeni. Istina, krah jedne, i krajnje neizvjesna turistička sezona koja tek dolazi učinili su svoje tako da je, unatoč prihvaćenosti, teško vjerovati kako se moglo zajamčiti poslovanje bez većih gubitaka.

Komentirajte prvi

New Report

Close