Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Karlovačko prelazi na hrvatski ječam

Autor: Poslovni dnevnik
27. srpanj 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Foto: M. M./PIX

Poljoprivredni institut Osijek svojim će stručnim savjetovanjem te ustupanjem sorte ječma pomoći Slavonija sladu.

Karlovačka pivovara je u Osijeku s tvrtkama Slavonija slad i Poljoprivredno prehrambeni kompleks (PPK) te osječkim Poljoprivrednim institutom potpisala pismo namjere o korištenju 100 posto hrvatskog ječma za proizvodnju karlovačkog piva Inicijativa predviđa da će Slavonija slad za ovu pivovaru osigurati ječmeni slad isključivo hrvatskoga podrijetla, čime se podržava domaća poljoprivreda i proizvodnja ječmenog slada, ali i znanstveno-istraživački rad u sjemenarstvu te oplemenjivanju i uzgoju ječma u Hrvatskoj.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Poljoprivredni institut Osijek svojim će stručnim savjetovanjem te ustupanjem sorte ječma pomoći Slavonija sladu, jedinom domaćem proizvođaču slada, PPK-u, dobavljaču ječma, i Karlovačkoj pivovari u osiguravanju ječma najviše kvalitete.

Karlovačka pivovara je u Osijeku s tvrtkama Slavonija slad i Poljoprivredno prehrambeni kompleks (PPK) te osječkim Poljoprivrednim institutom potpisala pismo namjere o korištenju 100 posto hrvatskog ječma za proizvodnju karlovačkog piva Inicijativa predviđa da će Slavonija slad za ovu pivovaru osigurati ječmeni slad isključivo hrvatskoga podrijetla, čime se podržava domaća poljoprivreda i proizvodnja ječmenog slada, ali i znanstveno-istraživački rad u sjemenarstvu te oplemenjivanju i uzgoju ječma u Hrvatskoj.

Poljoprivredni institut Osijek svojim će stručnim savjetovanjem te ustupanjem sorte ječma pomoći Slavonija sladu, jedinom domaćem proizvođaču slada, PPK-u, dobavljaču ječma, i Karlovačkoj pivovari u osiguravanju ječma najviše kvalitete.

Autor: Poslovni dnevnik
27. srpanj 2014. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close