Kampanja ranog bukinga na ključnim tržištima

Autor: Mladen Miletić , 13. prosinac 2023. u 23:00
Ranije rezervacije predstavljaju trend koji se polako, ali sigurno vraća, kaže direktor HTZ-a Kristjan Staničić/I. Čagalj/PIXSELL

Među tržištima obuhvaćenim kampanjom su ona s kojih hrvatski turizam ostvaruje najviše turističkog prometa, ali i ona koja najbolje reagiraju kada je riječ o ranom bukiranju – Njemačka, Austrija, Velika Britanija, Švicarska i Belgija.

U sklopu priprema za turističku 2024. HTZ je pokrenuo promotivnu kampanju koja za cilj ima poticanje ranih rezervacija i putovanja.

Među tržištima obuhvaćenim kampanjom su ona s kojih hrvatski turizam ostvaruje najviše turističkog prometa, ali i ona koja najbolje reagiraju kada je riječ o ranom bukiranju – Njemačka, Austrija, Velika Britanija, Švicarska i Belgija. Kampanja će se provoditi do kraja veljače 2024. na najznačajnijim buking platformama tih zemalja.

“Ranije rezervacije predstavljaju trend koji se polako, ali sigurno vraća, posebice u kontekstu povoljnijih cijena”, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Putovanja usred covid krize, kako je naveo, rezervirala su se u last minute aranžmanima, ali kako se tržište oporavilo, vratio se i trend ranijeg bookiranja.

“Cilj nam je ojačati poziciju Hrvatske kao sigurne i visoko kvalitetne turističke destinacije koja će biti jedan od prvih izbora inozemnih gostiju pri osmišljavanju svog idealnog godišnjeg odmora”, izjavio je Staničić.

Promocija aktivnosti bit će realizirana kroz offline, online i social medije, a dodatna vrijednost ovih aktivnosti jest promidžba Hrvatske putem landing stranica koje su isključivo posvećene našoj zemlji i nalaze se na platformama na kojima korisnici mogu izabrati i rezervirati smještaj.

Komentirajte prvi

New Report

Close