Kako su ovi vrhunski sportaši potrošili milijune?

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2013. u 14:35
Iva Majlovi i Goran Ivanišević; Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL

Majoli, Ivanišević i Orešar tri su bivša tenisača koja su u posljednje vrijeme u žarištu interesa zbog bogatstva koje im se istopilo, piše Večernji list.

"Stan Ive Majoli i njezine majke nije se ni u utorak našao na javnoj dražbi jer još uvijek nema zainteresiranih kupaca koji su spremni uplatiti postotak kako bi pristupili dražbi. Odvjetnik Ive Majoli Fran Olujić ponovio je 'kako se želi postići bolji dogovor s bankom, a zato se ne zna kada će biti održana sljedeća dražba'", piše Večernji list u tekstu u kojem konstatira da su Majoli, Ivanišević i Orešar tri bivša tenisača koja su u posljednje vrijeme u žarištu interesa zbog bogatstva koje im se istopilo.

Iako se nekima čini nevjerojatno da se tako olako mogu potrošiti milijuni, psiholozi to tumače jednostavnim receptom, puše list: "Nekada ste bili top sportaš, sada to više niste i zbog toga velik broj sportaša pada u depresiju. Jedan od lijekova je trošenje novca, ili na skupe provode ili se upuštaju u poslove za koje se nisu stručno savjetovali i koji zato propadaju" – prenosi list komentar jednog psihologa.

Komentirajte prvi

New Report

Close