Još jedna američka serija snima se u Hrvatskoj, traže se i statisti

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2022. u 15:15
Foto: Pixabay

Statiste traži tvrtka Ambasada Film iz Dubrovnika, a prijaviti su se mogli svi od 18 do 70 godina.

Danas se u Circolu u Puli održava audicija za statiste koji će sudjelovati u snimanju serije ′FBI International′, koja će se snimati u Puli od 9. do 14. svibnja, javlja Glas Istre.

Iza ove serije stoje Dick Wolf i Derek Haas. Dick Wolf je između ostalog poznat i po slavnoj seriji Zakon i red, kao i nizu drugih ostvarenja, a FBI International nastavak je franšize o FBI-ju, u kojem se tametiziraju akciji van Sjedinjenih Država.

Tu u igru upada Pula, u kojoj će se očito događati neko nedjelo prema Amerikancima, koje će onda spašavati međunarodna škvadra FBI-ja. Ono što je posebno zanimljivo jest da Pula neće glumiti neku drugi grad, kao što je glumila Jeruzalem ili Rim, već će doista u seriji biti Pula.

′FBI International′ već je drugi spin off serije ′FBI′ nakon serije ′FBI Najtraženiji′, a u Pulu bi trebali stići svi glavni glumci iz serije. Glavne uloge tumače Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vinessa Vidotto i Christiane Paul, a pojavljuju se i glumci iz ostalih ′FBI′ serija – Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana de la Garza, Julian McMahon i Missy Peregrym.

U pitanju je serija koja se prikazuje na kanalu CBS od sredine rujna prošle godine i prati međunarodni tim elitnih agenata FBI-ja čiji je stožer smješten u Budimpešti i kojima je cilj locirati i neutralizirati prijetnje američkim interesima po svijetu.

Statiste traži tvrtka Ambasada Film iz Dubrovnika, a prijaviti su se mogli svi od 18 do 70 godina.

Tvrtka Ambasada Film poznata je po radu na popularnim serijama kao što su Nasljeđe i Igra prijestolja, a u Puli su svojevremeno snimali seriju Dig autora serije Domovina Gideona Raffa, pa je u Pulu nakratko skoknuo iskusni glumac Jason Isaacs.

Komentirajte prvi

New Report

Close