Još danas prijave za najboljeg radnika koji može dobiti 100.000 kuna!

Autor: Sergej Novosel Vučković , 10. listopad 2019. u 15:26
Foto: Getty Images

Proglašenje ovogodišnjeg laureata Malog svjetionika za velike ljude je 22. studenog u City Plazi u Zagrebu.

Na natječaj Mali svjetionik za velike ljude, kojim se bira najbolji radnik u Hrvatskoj po načelima moralnosti u poslu, kolegijalnosti i ostalih vrlina koje služe kao uzor, a koje kao da su iščezle iz današnjeg poslovanja, stiglo je dosad više od 200 prijava. U konkurenciji za impresivnu novčanu nagradu od 100.000 kuna, što je u odnosu na prvo lanjsko izdanje ovoga natječaja udvostručenje, tako su zaposlenici svih vrsta, profila i pozicija, a prijaviti ih također može bilo tko – od kolega koji su prepoznali njihove radne i ine ljudske vrijednosti, do zadovoljnih klijenata, ponosnih članova obitelja, prijatelja… Najbolji će radnik ponijeti titulu nositelja Nagrade dr. Dražen Glavaš, u spomen na sveučilišnog profesora i kršćanskog intelektualca, organizatora The Global Leadership Summita u Hrvatskoj, koji je krajem 2017.

Osim nagrade za naj radnika, kojeg će, na osnovu Top15 finalista, odabrati stručno povjerenstvo sastavljeno od poduzetnika i stručnjaka, organizatori iz Udruge Partner, Mazarsa Hrvatska, tvrtke Tim Kable i Zaklade Rhema dodijelit će i iznose od 10 i 5 tisuća kuna za najboljeg drugog i trećeg radnika. Prijave se zaprimaju još danas na web stranici projekta Mali svjetionik za velike ljude.

Proglašenje ovogodišnjeg laureata Malog svjetionika za velike ljude je 22. studenog u City Plazi u Zagrebu. Lanjski pobjednik Mate Orlović, iz zaštitarske tvrtke Securitas, postao je to jer, kako su saželi njegovi kolege, bilo kad uskače u pomoć, uvijek zna kako postupiti, pravi je profesionalni oslonac, a rado pomaže i građanima u nevolji. Drugoplasirani je lani bio električar u tvornici crijepa Dilj iz Vinkovaca Slavko Petrović, a treća Mira Logarušić, zaposlenica kioska Tiska u Zagrebu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zar nismo već izglasali – našeg gradonačelnika – jer ko više dela i daje od njega

New Report

Close