Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj zapošljava, požurite sa prijavama

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2018. u 09:25
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Prednost je, ako ste već dugi niz godina s uspjehom radili u istoj branši.

Müller je međunarodna tvrtka prisutna u Hrvatskoj od 2006. godine i već godinama na vrhu liste najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. 

Osim zanimljivog posla, Müller nudi sigurnu poslovnu perspektivu, zanimljive mogućnosti ako se želite poslovno razvijati i plaću koja odgovara učinku.

Za poslovnicu u Zadru kompanija je u potrazi za Voditeljem odjela parfumerije (m/ž).

Zadaci uključuju organizaciju svih gospodarskih procesa odjela, optimalnu prezentaciju asortimana, odgovornost za promet odjela, i dr., 

Prednost je, ako ste već dugi niz godina s uspjehom radili u istoj branši ili u srodnom području, te imate siguran i profesionalan nastup. 

Prijave su otvorene do 13. studenog.

Opširnije pronađite ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pozvana na razgovor jednom, placa iznenadujuce mala za jednu takvu veliku i ozbiljnu firmu. O manjim poslovnicama da i ne pricam, sramotno

Vrhunski posao i izuzetno dobra plaća, peteroznamenkasta.

Kakva priča, zanimljiv posao, mogućnosti poslovnog razvijanja, a riječ je u najobičnijim prodavačima za pultom. Da čovjek ne povjeruje kako nisko se može srozati zemlja koja uništava svoju vlastitu industriju. Zadnjih godina je ideal bio konobarstvo i sobarstvo, ubrzo će čuvar WC-a biti u vrhu poželjnih zanimanja.

New Report

Close