Dvije turističke tvrtke nagradile svoje zaposlenike regresom, božićnicama, nagradama, darom za djecu…

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. prosinac 2019. u 11:47
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U prvih devet ovogodišnjih mjeseci, kako navode, ukupni poslovni prihodi premašili su 101 milijun kuna, što je povećanje od 22 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Hotelijersko-turističke tvrtke Jadran iz Crikvenice i Jadranka i Malog Lošinja u petak su izvijestile da su nagradile svoje zaposlenike.

Tako je Jadran izvijestio da je radnicima, uz regres za godišnji odmor, isplaćeno i 1.000 kuna božićnice te 2.000 kuna nagrade.

"Svim zaposlenicima Jadrana koji su u radnom odnosu tijekom ove godine bili najmanje 60 dana, isplaćen je regres za godišnji odmor 50 kuna po danu odmora. Uz to, na računima im je i po 1.000 kuna božićnice, te nagrada u iznosu od 2.000 kuna", istaknuli su iz tvrtke napominjući kako je to rezultat uspješnog ovogodišnjeg poslovanja kompanije koja je, poslije višegodišnjih problema, od lanjske godine ponovo u poslovnom uzletu.

Iz Jadrana podsjećaju da otkako su ih lani vlasnički preuzeli mirovinski fondovi PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi te osigurali sredstva za poslovanje i intenzivne investicije u obnovu objekata, podizanje kvalitete smještaja, te razine i raznovrsnosti usluga, vidljivi su vrlo kvalitetni pomaci u ostvarenim rezultatima poslovanja.

U prvih devet ovogodišnjih mjeseci, kako navode, ukupni poslovni prihodi premašili su 101 milijun kuna, što je povećanje od 22 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Lošinjska Jadranka grupa je izvijestila da nagrađuje zaposlenike božićnicom od 2.500 kuna.

Osim božićnice, kako navode, Jadranka i ove godine svojim zaposlenicima osigurava dar za djecu do 15 godina u vrijednosti od 600 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close