Izraelska Brown Hotels Grupa preuzela Jadran hotele i kreće u rebrendiranje

Autor: Poslovni dnevnik , 15. studeni 2022. u 22:00
Hotel Neboder na Sušaku među prvima će biti u fokusu novih vlasnika/G. Kovačić/PIXSELL

Ulagači namjeravaju provesti sveobuhvatan proces rebrendiranja na svih sedam lokacija na kojima se nalaze objekti u vlasništvu Jadran hotela.

Izraelski investitor Brown Hotels Grupa i službeno je novi većinski vlasnik Jadran hotela iz Rijeke, u čijem je sastavu sedam hotela, dva restorana i kamp na području Rijeke, Kostrene i Kraljevice.

Ulagači namjeravaju provesti sveobuhvatan proces rebrendiranja na svih sedam lokacija na kojima se nalaze objekti u vlasništvu Jadran hotela. Ovo je druga njihova investicija u Hrvatskoj, vlasnici su trogirskog Brown Beach House hotela, a Jadran su kupili od Ivana Franolića i Zorana Luštice.

“Potencijali Rijeke kao grada su ogromni, uvjereni smo da može postati značajno turističko središte u hrvatskim, ali i globalnim okvirima te destinacija koja će privlačiti turiste iz cijelog svijeta.

U prilog tome govore i značajna ulaganja stranih investitora na riječkom područje.”, naglasio je Leon Avigad, osnivač i suvlasnik Brown Hotels Grupe koja posluje i u Njemačkoj, Cipru, Grčkoj i u Izraelu.

Brown Grupa će u narednom razdoblju implementirati svoj model lifestyle, kulturne i nightlife atrakcije, uz dovođenje međunarodno poznatih chefova restorana, atraktivne rooftop barove, klubove, bazene, spa zone i druge rekreacijske aktivnosti.

Prvi fokus novih vlasnika bit će usmjeren na tri hotela: Continental koji će biti preimenovan u Brown Continental Rijeka, Jadran koji postaje Brown Beach Jadran Rijeka i Neboder koji će postati Brown Lighthouse Rijeka. 

Komentirajte prvi

New Report

Close