Ivica Todorić angažirao jednog od najpoznatijih srpskih odvjetnika

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2018. u 11:04
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako hrvatska država nije imala ni jedan posto vlasništva u Agrokoru, donijela je zakon da u idućih godinu i nekoliko mjeseci vlasnik Agrokora, Todorić, neće upravljati svojom firmom, rekao je Tomanović

Jedan od najpoznatijih srbijanskih odvjetnika Zdenko Tomanović, čiji ured zastupa Ivicu Todorića pred međunarodnim institucijama, dao je intervju Nedeljniku.

"Da, Ivica Todorić angažirao je naš ured, ali ne za obranu u Hrvatskoj, jer tamo nemamo pravo na obranu, već za pitanja pravne pomoći pred međunarodnim institucija i arbitražama. U Srbiji je parlament glasao ima li porezne utaje kod Miškovića, a u Hrvatskoj je parlament izvršio nacionalizaciju privatne firme. Iako hrvatska država nije imala ni jedan posto vlasništva u Agrokoru, donijela je zakon da u idućih godinu i nekoliko mjeseci vlasnik Agrokora, Todorić, neće upravljati svojom firmom. To ipak nije dozvoljeno, kao ni lešinarski odnos prema Agrokoru, i o tome će se raspravljati idućih nekoliko godina pred međunarodnim institucijama, ali sada je prerano o tome detaljno govoriti", rekao je Tomanović za Nedeljnik.

Komentari (5)
Pogledajte sve

nema kruva bez motike, al ni bez zrna mozga

Zanimljivo da se i ovdje brisu komentari i stiti vlast.

Ma nema za njega više pomoći. On je caputt.

Samo svojima vjeruje.

New Report

Close